Wil je online geld verdienen? Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen via het internet. Hieronder vind je 6 ideeën om online geld te verdienen.

 

Bloggen met affiliate links

Door het aanmaken van affiliate links kun je geld verdienen via je eigen blog. Je kunt je aansluiten bij verschillende affiliate programma’s, zoals Linkpizza of Daisycon. Vervolgens kun je affiliate links maken naar producten die je op je blog bespreekt. Als iemand dan via zo’n link een bestelling plaatst, krijg je een klein deel van het bestelbedrag. Een volledige stap-voor-stap uitleg in uitgebreide video’s vindt je op deze website.

Enquêtes invullen

Online enquêteplatformen zoals EuroClix en Opinieland geven punten of saldo in ruil voor het invullen van enquêtes over verschillende onderwerpen. Houd er rekening mee dat het bedrag per enquête soms vrij laag is en dat er een betaaldrempel kan zijn.

Beleggen in aandelen en obligaties

Beleggingsapps maken beleggen met weinig geld laagdrempeliger. Je kunt je geld in een indexfonds steken dat het geld voor jou spreidt en zo rendement behalen. Houd er rekening mee dat beleggen ook risico’s met zich meebrengt.

Dropshipping

Via dropshipping kun je online geld verdienen zonder de noodzaak van een eigen magazijn. De producten zijn elders opgeslagen en worden pas verscheept zodra ze zijn verkocht. Zorg wel voor goede marketing en klantenservice.

Eigen online bedrijf

Je kunt online je eigen bedrijf opzetten en bijvoorbeeld online cursussen aanbieden, coachsessies geven, e-books verkopen of je diensten aanbieden als freelancer.

Denk goed na over welke methode bij jou past en zorg dat je goed op de hoogte bent van de voor- en nadelen. Zo kun je online geld verdienen op een manier die bij jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *