Hoe werkt Storytel: Leer over het Abonnement, Audio boeken & Meer

🏠 Home » Blog » Hoe werkt Storytel: Leer over het Abonnement, Audio boeken & Meer

Hoe werkt StorytelStorytel is een Scandinavische audioboeken streamingdienst die audioboeken en luisterspelen brengt naar mensen over de hele wereld. Volgens Storytel biedt het platform gebruikers toegang tot een uitgebreide bibliotheek met meer dan 100.000 audioboeken, podcasts en luisterspellen in tal van verschillende talen. Met Storytel kun je elke dag nieuwe inhoud ontdekken en deze afspeel met je tablet, smartphone, laptop of desktop. Door een abonnement af te sluiten bij Storytel, krijg je toegang tot audioboeken in het Engels, Zweeds, Noors, Fins, Denemarken, Hindoestaans en veel meer. Eenmaal geabonneerd kun je onbeperkt luisteren naar audioboeken en andere audio content. In deze blog post laten we je zien hoe je van start kunt gaan met Storytel en alles wat je kunt verwachten voor je je aanmeldt.

Hoe Werkt het Storytel Abonnement?

Het Storytel abonnement kost ongeveer 10 euro en biedt onbeperkte toegang tot de Storytel streamingbibliotheek. Om dit abonnement te verkrijgen, hoef je alleen een e-mailadres, wachtwoord en betalingsgegevens in te voeren en meld je je aan bij Storytel. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om gratis twee weken met Storytel te proberen. Met het Storytel abonnement krijg je toegang tot onbeperkt luisteren naar audioboeken, podcasts, kortverhaalselecties, magazines en luisterspellen. Elke maand brengt Storytel een lijst met nieuwe titels uit, die verschijnen in vele verschillende talen en genres. Met Storytel kun je onbeperkt verhalen ervaren, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe Kies Je Audio Boeken op Storytel?

Om audio boeken of andere audio inhoud te kiezen op Storytel, hoef je alleen maar op het tabblad ‘onderzoeken’ op de Storytel luistaarportaal te klikken. Daar vind je een ruim aanbod aan audio boeken, luisterspellen, podcasts, magazines en kortverhalen. Je kunt ook zoeken naar bepaalde genres zoals fantasie, avontuur, fictie, actie, komedie of romantiek, of je kunt audio boeken zoeken op titel, taal of auteur. Daarnaast heeft Storytel overzichten gemaakt met favorieten, volgens thema’s, zoals vakantieboeken, slaapliedjes voor kinderen, detectiveverhalen, enz.

Na het zoeken en kiezen van een verhaal, podcast, luisterspel of magazine, kun je simpelweg op de titel of afbeelding klikken en luisteren naar je gekozen verhaal. Op de afspeellijst pagina kun je ook vooruit kijken waar je naar luistert en hoe lang het duurt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de inhoud te downloaden om Offline te luisteren.

Meer Dan Alleen Audio Boeken & Luisterspellen

Naast het uitgebreide assortiment van audioboeken en luisterspellen, biedt Storytel hun gebruikers ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde inhoud aan te schaffen. Als je eenmaal bent ingeschreven, ontvang je elke maand een selectie van gepersonaliseerde inhoud die is gebaseerd op je auditieve smaak. Je kunt ook een verzoek sturen om een specifiek verhaal of auteur toe te voegen aan de bibliotheek.

Daarnaast biedt Storytel ook een aantal educatieve boeken van Happy Learning, die gebruikers helpt om meer te leren over wereldwijde geschiedenis, wetenschappen, technologie, geografie en talen. Er is ook een ruim assortiment boeken, luisterspellen en podcasts voor kinderen, alsmede bijbehorende educatieve materiaal. Bijvoorbeeld, met het abonnement dat door Storytel wordt aangeboden, krijgen kinderen toegang tot tal van verhalen geschreven door populaire auteurs en illustraties gemaakt door professionele kunstenaars.

Voordelen van Storytel Abonnement

Een abonnement afsluiten bij Storytel biedt vele voordelen voor gebruikers, waaronder onbeperkte toegang tot audioboeken, podcasts, luisterspellen, kortverhalen, magazines en andere audio content in vele verschillende talen. Met het abonnement krijgen gebruikers ook toegang tot gepersonaliseerde inhoud, educatieve boeken en content voor kinderen. Gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om willekeurig te zoeken en formules en inhoud te downloaden om offline te luisteren. Om je aan te melden voor Storytel abonnement, hoef je alleen een e-mailadres, wachtwoord en betalingsgegevens in te voeren en je kunt meteen de inhoud streamen.

Met het Storytel abonnement kun je onbeperkt audio boeken en content luisteren waar je maar wilt. Je luisterplezier begint wanneer je je aanmeld bij Storytel, maar het stoppen blijft niet bij je. Met Storytel komt je liefde voor verhalen eindelijk tot leven!

Wil je meer weten over Storytel, de inhoud en het platform? Meld je dan vandaag nog aan bij Storytel en ervaar hoe het is om de beste audioboeken, podcasts, luisterspellen en magazines te streamen waar je maar wilt. Maak gebruik van het gratis proefabonnement van twee weken en ontdek hoe werkt Storytel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven